Ο Πελέ στον ΠΑΟ, ο Μαραντόνα στον ΟΣΦΠ, ο Κρόυφ στην ΑΕΚ

Κυριακή 2 Μαΐου 2010



























Το πρωτάθλημα της superleague ακόμα δεν έχει τελειώσει και η μεταγραφολογία έχει ήδη ξεκινήσει.

Στον νταμπλούχο Παναθηναϊκό που θα παίξει κατευθείαν στους ομίλους του Champions League, έχουν ήδη ξεκινήσει οι δοκιμές διαφόρων παιχτών που θα έχουν την ευτυχία να φορέσουν την φανέλα με το τριφύλλι.

Πρώτος την πόρτα της Παιανίας για δοκιμή πέρασε ο Πελέ, χωρίς όμως να αφήσει ιδιαίτερα καλές εντυπώσεις, αφού σύμφωνα με το ρεπορταζ ο ΠΑΟ ψάχνει έναν επιθετικό που να έχει και τα δύο πόδια και ο Πελέ απαγοήτευσε τους πράσινους όταν είδαν οτι το αριστερό δεν το χρησιμοποιεί τόσο καλά όσο θα ήθελαν. Η περιπτωσή του βέβαια εξετάζεται σοβαρά, αλλά μόνο για βάθος πάγκου.

Στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα, αφού περιμένουν να δούν σε ποιά θέση θα καταλήξουν οι ομάδες τους.

Πιο συγκεκριμένα σε περίπτωση που οι κίτρινοι δεν πάρουν την δεύτερη θέση, τα οικονομικά τους θα είναι περιορισμένα και θα καταλήξουν σε μεταγραφές τύπου Κρόυφ, ενώ στην ίδια περίπτωση ο Ολυμπιακός θα καταφύγει στην περίπτωση του Μαραντόνα.

Αν έβλεπε κάποιος τα σημερινα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων, θα πίστευε οτι βρίσκεται στην Ισπανία και οτι η ομάδα του είναι στην χειρότερη η Μπαρτσελόνα.
Και ακόμα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα......
Βέβαια αυτό δεν έγινε μόνο σήμερα και σίγουρα όχι μόνο φέτος....

Κύριοι "Δημοσιογράφοι" καταλαβαίνω την αγωνία σας να πουλήσετε, ειδικά τώρα που εν μέσω κρίσης η θέση σας στα ΜΜΕ είναι αβέβαιη, ομως επιτέλους......
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ γιατι σας βαρεθήκαμε...