Φάπες...

Σάββατο 22 Μαΐου 2010


Κάθε συνάντηση Αργεντινών και Βραζιλιάνων μυρίζει από μόνη της… μπαρούτι…

Οσα λένε οι άντρες μεταξύ τους...


Μέχρι τώρα οι γυναίκες πίστευαν ότι είναι το κέντρο συζήτησης στις αντροπαρέες...

Παιχτούρες Vol.6 (Ροντρίγκο Ράμος "Φερούζεμ")


Ραντρίγκο Ράμος γνωστός και ως "Φερούζεμ", αρχηγός της Εθνικής ελπίδων της Βραζιλίας.



Θέση:
Κεντρικός Αμυντικός Ομάδα: ΑΕΚ

Εκδικήθηκε την πρώην με γυμνές φωτό στο διαδίκτυο

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Γυμνές φωτογραφίες της πρώην ερωτικής συντρόφου του φέρεται να «ανέβαζε» σε δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Βολιώτης, 21 χρόνων, ο οποίος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη.

Τρακάρισμα του κώλου


Ένας οδηγός ράλι έχασε τον έλεγχο κατά τη διάρκεια του αγώνα και βγήκε εκτός αγώνα, όταν ένας θεατής την ώρα που περνούσε κατέβασε το παντελόνι του, δείχνοντας τα οπίσθια του!

Παιχτούρες Vol.5 (Σάντορ Τόργκελε)

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010


Η εθνική Ουγγαρίας ήταν στην αφάνεια εδώ και πολλές δεκαετίες, με την τελευταία μεγάλη ομάδα να έχει στο ρόστερ της τον Φέρεντς Πούσκας, με το απίστευτο ρεκόρ των 84 γκολ σε 85 παιχνίδια.

Γίνε και εσύ πιλότος


Απίστευτο και όμως αληθινό: Σουηδός πιλότος ομολόγησε ότι τα τελευταία δώδεκα χρόνια δούλευε σε αεροπορική εταιρία χωρίς να διαθέτει το αντίστοιχο δίπλωμα!

Toυ ήρθε το στεφάνι... στο κεφάλι















Ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς και ο ρώσος πρόεδρος Ντιμίτρι Μεντβέντεφ πήγαν στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Κίεβο σε μια ειδική τελετή.

Άντρες vs Γυναίκες

Τρίτη 18 Μαΐου 2010


Την πεποίθηση, ότι οι γυναίκες λένε περισσότερα ψέματα από τους άνδρες, έρχεται να διαψεύσει μία νέα έρευνα. Σε δείγμα 3.000 ανθρώπων, οι επιστήμονες βρήκαν ότι ο μέσος Βρετανός λέει τρία ψέματα την ημέρα, δηλαδή 1,092 τον χρόνο.

O μεγαλύτερος εχθρός του σπέρματος


Κινέζοι επιστήμονες, μετά από έρευνες ανακάλυψαν ότι συστατικά των καρπών της σόγιας παρεμβαίνουν στο ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα καταστρέφοντας την παραγωγή σπέρματος.

Παιχτούρες Vol.4 (Ζίζι Ρόμπερτς)

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010


Ο παίχτης που έστειλε τον Ζιοβάνι να ξεσκονίζει τον πάγκο...

Γεννηθείς στις 13/07/1979 στη Μονρόβια της Λιβερίας, ο Ζίζι Ρόμπερτς ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 17 ετών στην Τζούνιορ Προφέσιοναλ της πατρίδας του.

Σουπερ ήρωες πορνοστάρ...


Μπορεί να είναι Σούπερ ήρωες, μπορεί να έχουν δυνάμεις που ούτε καν μπορεί να φανταστεί ένας απλός θνητός. Αυτό όμως δεν τους κάνει άτροτους μπροστά στην παγκόσμια οικονομική κρίση.

Αν είσαι μάγκας...













Φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή της μνήμης της Αυστραλίας είναι ο Τάνσεν Αλί, ο οποίος προσπαθεί να αποστηθίσει 2.306 σελίδες του τηλεφωνικού καταλόγου

Πεθερές για δέσιμο

Κυριακή 16 Μαΐου 2010


Φυλακή για πεθερές!

Κρυφή επιθυμία των απανταχού παντρεμένων; Λεπτομέρεια ενός ιδανικού κόσμου; Στην Ινδία είναι πραγματικότητα!

Πώς επιβιώμνουν οι Θιβετιανοί στα Ιμαλάια


Δύο γονίδια που ευνοήθηκαν από τη φυσική επιλογή επιτρέπουν στους κατοίκους του Θιβέτ να επιβιώνουν σε θανατηφόρα υψόμετρα άνω των 4.500 μέτρων, δείχνει μελέτη που δημοσιεύεται την Παρασκευή στο Science. Ο ορεσίβιος λαός φαίνεται πως αξιοποιεί πιο αποτελεσματικά το οξυγόνο.

Παιχτούρες Vol.3 (Ρασίντ Γεκινί)

















Μουντιάλ 1994

"Ρασίντ Γεκινί ντριπλάρει έναν, δύο, περνάει και τον τερματοφύλακα και μπαίνει με την μπάλλα στα δύχτια...."

Ξεκινήστε προπόνηση...


Πόση ώρα χρειάζεστε για να ξεκουμπώσετε το σουτιέν της αγαπημένης σας με το ένα χέρι; Αν είστε αρκετά γρήγοροι, τότε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον σχετικό διαγωνισμό που διεξάγεται -λίγο μακριά- στην Κίνα!