Παιχτούρες Vol.8 (Ιγκόρ Μπίσκαν)

Σάββατο 29 Μαΐου 2010


Ναι λοιπόν, ήρθε η ώρα για έναν από τους μεγαλύτερους παίχτες που πέρασαν από τα Ελληνικά γήπεδα και τίμησαν με την παρουσία τους τα χρώματα του Παναθηναϊκού.

Πήγε Γαλλία με μπαλόνια!


Ένας παράτολμος άνδρας κατάφερε και έκανε τη διαδρομή Αγγλία-Γαλλία όχι με αεροπλάνο ή τρένο αλλά με μπαλόνια γεμισμένα με το αέριο ήλιο!

Πόσο κάνει ένας οργασμός;


Περίπου 13.500 ευρώ. Αυτή είναι η τιμή της Οργασμο-μηχανής, μιας μηχανής που είναι σε θέση να προκαλέσει οργασμό εξ αποστάσεως, με τηλεκοντρόλ (όπως της τηλεόρασης).

Αποσύρεται το καταραμένο νούμερο κινητού


Σύμφωνα με τους Κινέζους, ο αριθμός 8 είναι πολύ τυχερός και συμβολίζει μεταξύ άλλων τη δυνατότητα για ανάπτυξη σε πολλά επίπεδα. Ωστόσο, η Βουλγαρία μάλλον έχει αντίθετη άποψη, αν λάβει κανείς υπ' όψιν τα όσα γίνονται εκεί με τα οχτάρια.

Stonehenge: 51 εκατ. λίρες η τιμή πώλησης!

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010


Στην έρευνα που διεξήγαγαν 500 κτηματομεσιτικά γραφεία μέσω της ιστοσελίδας FindaProperty.com τιμολογήθηκαν διάφορα μνημεία όπως το 10 Downing Street αλλά και το Το ποσό των 51 εκατομμυρίων λιρών θα έπρεπε να δαπανήσει κάποιος για να αποκτήσει το μνημείο Stonehenge σε περίπτωση που έβγαινε προς πώληση!

Επέστρεψε σπίτι της ένα μήνα μετά την... κηδεία της!


Οι γονείς της την έθαψαν όμως αυτή επέστρεψε...δριμύτερη και ζωντανή!

Ούρα σε φαγητό...

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010


Από τη διερεύνηση των ισχυρισμών ενός υπαλλήλου, βρέθηκε ότι τα φαγητά γνωστής εταιρείας φαστ φουντ των ΗΠΑ ήταν μολυσμένα.

Έκανες φασαρία; βάλε φουστάνι...


Την τιμωρία αυτή σκέφτηκε κάποια εκπαιδευτικός σε σχολείο προσχολικής αγωγής στη Φλώριντα των ΗΠΑ: τα αγόρια που δεν έδειχναν καλή συμπεριφορά, έπρεπε να φορέσουν φόρεμα!

Έφαγε κατσαρίδα και...πιρούνι


Μια γυναίκα στο Ισραήλ καθάριζε το σπίτι της, στο οποίο, όπως στα περισσότερα σπίτια, συγκατοικεί με κατσαρίδες. Κάποια από αυτές, ήταν της κατηγορίας...φτερού.

Πάρκιγκ για ερωτευμένους


Στη γενέτειρα του Λεονάρντο ντα Βίντσι, ένα χωριό στην Ιταλία, εγκαινιάστηκε το πρώτο πάρκιγκ για ερωτευμένους, παγκοσμίως!

Βρετανός ερευνητής «μολύνει υπολογιστές με το χέρι του»


Ένας πανεπιστημιακός ερευνητής στη Βρετανία εισήγαγε έναν ιό υπολογιστών στο τσιπάκι που είχε εμφυτεύσει στο χέρι του

Φιλάκι από Φώκια

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010




















Ένα ζευγάρι Γιαπωνέζων έχει στηθεί για να τους βγάλουν φωτογραφία. Όμως τους περιμένει μια έκπληξη

Τύφλα να'χει ο Μητσοτάκης


Ο Φρεντ Σέλακ είναι ένας Κροάτης δάσκαλος μουσικής που χρόνια τώρα παίζει με την τύχη του.

Τα περίεργα του Μουντιάλ...


Το Μουντιάλ πλησιάζει και τα περίεργα δεν άργησαν να φανούν.

Περίεργες απαιτήσεις των ομάδων, είτε για την άνεσή τους, είτε για γούρι, είτε γιατί έτσι απλά είναι ιδιότροποι, έκαναν την εμφάνισή τους.

O «αιρετικός» Κοπέρνικος, ξανακηδεύεται ως ήρωας


Ο Νικόλαος Κοπέρνικος, ο αστρονόμος του 16ου αιώνα που καταδικάστηκε ως αιρετικός από την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία επειδή εκθρόνισε τη Γη από το κέντρο του Σύμπαντος, κηδεύτηκε εκ νέου με τιμές ήρωα στην Πολωνία, ενάμισι χρόνο μετά την ταυτοποίηση των λειψάνων του που βρέθηκαν σε έναν ταπεινό, ανώνυμο τάφο

Απολύθηκε γιατί πάχυνε...
















H Cassie Smith αποφάσισε να μηνύσει την εταιρεία που εργαζόταν γιατί απείλησε να την απολύσει λόγω βάρους.

Αποποινικοποίηση της κλοπής φαγητού

Τρίτη 25 Μαΐου 2010


Στη Βενεζουέλα όπου το ποσοστό της φτώχειας των κατοίκων είναι πολύ υψηλό, συζητείται η αποποινικοποίηση των κλοπών που αφορούν φαγητό και φάρμακα. Ειδικότερα, εκείνο που ερευνά το ανώτατο δικαστήριο της χώρας είναι να γίνει τροποποίηση των νόμων για κλοπές για τις οποίες τα κίνητρα των δραστών είναι η υπερβολική πείνα ή ανάγκη.

Sharon Stone: Δεν έχω ερωτική ζωή


Μια γυναίκα σύμβολο του σεξ η εκρηκτική ηθοποιός Sharon Stone, δηλώνει ανενεργή σεξουαλικά . Η 52χρονη σταρ αποκάλυψε ότι την πολιορκούν 20άρηδες, όμως η ίδια σύγκρινε την ερωτική της ζωή, με την έρημο Mojave.

Επίθεση οπαδού σε διαιτητή στην Αργεντινή


Σκηνές χάους στην εκτυλίχθηκαν στην Αργεντινή, αμέσως μετά το τέλος του πρώτου αγώνα της Santamarina με την C.A.I για τα μπαράζ ανόδου στην δεύτερη κατηγορία.

Μ. Ντούβλη: «Έχω γυρίσει άλλα δύο dvd»


Όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις …ταινίες έχει γυρίζει η Μαριάννα Ντούβλη, η οποία απ’ ότι φαίνεται μπέρδεψε την τσόντα με την «Ορέστεια».

Τρεις προσευχές για το Μουντιάλ


Η τριανδρία των ιερέων που εμπνεύστηκε τους στίχους των προσευχών υποστηρίζει ότι Εκκλησία και ποδόσφαιρο έχουν ένα κοινό: Και στις δύο περιπτώσεις μια ομάδα ανθρώπων μοιράζεται το ίδιο βίωμα στον ίδιο τόπο και την ίδια χρονική στιγμή.

Ακολουθεί μετάφραση των τριών προσευχών:

Συγγνώμη... γκρεμίσαμε το σπίτι σας


Απίστευτο ήταν το θέαμα που αντίκρυσε ένας αμερικανός κάτοικος της πολιτείας του Τενεσί: Επιστρέφοντας από τη δουλειά του βρήκε το σπίτι του κατεδαφισμένο!

Στα σκαριά το “έξυπνο αυτοκίνητο”

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010


Το πανεπιστήμιο του ΜακΜαστερ του Καναδά και η IBM ξεκίνησαν αυτήν την εβδομάδα ένα project προκειμένου να δουν πώς μπορούν να δημιουργήσουν ένα αυτοκίνητο με τεχνητή νοημοσύνη που θα προβλέπει τις όποιες μηχανικές βλάβες που μπορεί να συμβούν στο αμάξι, ενώ θα καθοδηγεί τον οδηγό σε δρόμους με την λιγότερη κίνηση και θα βοηθά στην μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Παιχτούρες Vol.7 (Φέλιξ Μπόρχα)


Ο Αλεχάντρο Φέλιξ Μπόρχα γεννήθηκε στο Σαν Λορένσο ντε Εσμεράλδας. Από τα παιδικά του χρόνια επέλεξε τη διέξοδο του ποδοσφαίρου και εντάχθηκε σε ποδοσφαιρικό σύλλογο της περιοχής του. Το 1999 έκανε το μεγάλο βήμα και βρέθηκε στην Ελ Νασιονάλ του Κίτο, όπου από τα πρώτα χρόνια συμμετείχε στα εφηβικά τμήματα του συλλόγου.

Η κλοπή του αιώνα σε μουσείο του Παρισιού!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπεύθυνοι του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης στο Παρίσι, όταν διαπίστωσαν ότι είχαν κάνει «φτερά» πέντε πίνακες αξίας 100 εκατ. ευρώ! Πρόκειται για έργα των Πικάσο, Ματίς, Μοντιλιάνι, Μπρακ και Λεζέρ, ενώ όπως δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, σε ορισμένα σημεία του μουσείου το σύστημα συναγερμού δεν λειτουργούσε από τις 30 Μαρτίου!

Αυτό θα πεί εκτέλεση πέναλτυ...

Κυριακή 23 Μαΐου 2010


Στο παιχνίδι της Ταραγόνα με την Μπέτις για τη Segunda Division, ο Μεχμέτ Αουρέλιο είχε τη «χρυσή» ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και να «κλειδώσει» τη νίκη.

"Πόθεν έσχες"





















"Το ΣΔΟΕ ψάχνει Άκη, Γιάννο και Σπήλιο" και καλά κάνει, αλλά...

Καπνιστής 2 ετών




















Ο μικρός Άρντι Ριζάλ ζει σε ένα μικρό χωριό της Ινδονησίας στη Νότια Σουμάτρα και ανακάλυψε το τσιγάρο “χάρη” στον πατέρα του που τον ανάγκασε να δοκιμάσει για πρώτη φορά όταν ήταν μόλις 18 μηνών!

Πως να σκοτώσεις τον Ομπάμα...


"Από ποια γωνία πρέπει πυροβολήσει ένας ελεύθερος σκοπευτής για να πετύχει και να σκοτώσει τον πρόεδρο Ομπαμα;"

Γιατί μπαμπά...? Vol.1


Μπαμπά σε είδα σε κάποιες φωτογραφίες στις εφημερίδες και στο διαδίκτυο Έχεις φωτογένεια τελικά, θα έπρεπε να είχες γίνει μοντέλο...