Το 20% των Βρετανών στέλνει τολμηρά sms σε λάθος παραλήπτη

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010


Καλύτερα να μιλάς, παρά να στέλνεις μηνύματα από το κινητό. Σύμφωνα με έρευνα που διηξήγαγε η εταιρία SellMyMobile.com, το 20% των Βρετανών έχει στείλει τολμηρά γραπτά μηνύματα σε λάθος παραλήπτη και σχεδόν ένας στους δέκα έχει πιαστεί επ' αυτοφόρω να τα στέλνε.

«Δείκτης ποιότητας θανάτου»


Τη λίστα με τις 40 καλύτερες χώρες για να αφήσεις την τελευταία σου πνοή παρουσίασε το Economist Intelligence Unit, «μετρώντας» δείκτες όπως η πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και οι σχέσεις διαφάνειας ιατρού-ασθενή.

Χτύπησε κινητό μέσα σε φέρετρο!


Μακάβριο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στους συγγενείς και φίλους οι οποίοι παρακολουθούσαν νεκρώσιμη ακολουθία στην εκκλησία ενός χωριού της Καρδίτσας, όταν μέσα από το φέρετρο ακούστηκε ο… ήχος ενός κινητού! Από μια διαβολική συγκυρία, μάλιστα, ο ήχος κλήσης ήταν το γνωστό τραγούδι… «Μάγισσες φέρτε βότανα»!

Μάχη για τα στήθη της!

Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010


Το μοντέλο με τα μεγαλύτερα… προσόντα στον κόσμο έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, εξαιτίας των επιπλοκών που ανέκυψαν έπειτα από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε με σκοπό να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τα επίμαχα σημεία της.

«Πεινάς; Φάε πέτρες!»


Ένας σκύλος από την Αγγλία, ο Άλφι, μας έμαθε τον… τρόπο που θα καταπολεμήσουμε την οικονομική κρίση και την… πείνα! Το συμπαθέστατο κουτάβι, έφαγε περίπου 2.5 κιλά πέτρες γιατί νόμιζε ότι ήταν μπισκότα και παρ’ όλα αυτά επέζησε.

«Κοκοκό», Καπντεβίλα, «κοκοκό»


…Αν ο Ίκερ Κασίγιας ήταν ο καρδιοκατακτητής του σχολείου του, ο τύπος που όλα τα κοριτσάκια παρακαλούσαν να τους δώσει έστω και λίγη σημασία, τότε ο Χοάν Καπντεβίλα θα ήταν το παιδάκι που πάντα ήθελε να του μοιάσει, αλλά ποτέ δεν βρήκε το θάρρος να αντιμετωπίσει αντρίκια τις προκλήσεις του αντίθετου φύλλου…

Ο “γιος του Χριστού” και ο “ αντίχριστος” έπαιξαν μπουνιές έξω απ' τη Βουλή!


Ακόμα κάνουν το Σταυρό τους μετά απ' όσα είδαν και άκουσαν οι αστυνομικοί!

Έζησε γιατί κούνησε τα βλέφαρά του!


Ήταν εγκεφαλικά “νεκρός”, οι γονείς του είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους να αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα που τον κρατούσαν στη ζωή

Μια πολύ κακή ιδέα


Αρρωστημένο σενάριο οδήγησε νεαρό άνδρα από το Ντάλας στο θάνατο. Είχε σχεδιάσει τα πάντα για να πάρει την επιμέλεια του παιδιού του από τη σύζυγό του, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ άσχημα.

Ο 20χρονος Dwayne Lamont Moten προσέλαβε ένα φίλο του με σκοπό να τον πυροβολήσει τραυματίζοντάς τον ελαφρά για να κατηγορήσει τον σύντροφο της γυναίκας του και να πάρει την επιμέλεια του 3χρονου παιδιού τους.

Πρόστιμο επειδή ήταν "καυτή"

Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010


Πρόστιμο 300 δολαρίων πρέπει να πληρώσει μια μπαργούμαν από το Πέρθ της Αυστραλίας γιατί σύμφωνα με τους αστυνομικούς ήταν προκλητικά ενδεδυμένη.

Κράτησε τη μητέρα του όμηρο γιατί δεν του σιδέρωσε τα ρούχα


Ένας 29χρονος από τις Ηνωμένες Πολιτείες δεν άντεξε στη σκέψη να “τσαλακωθεί” ο εγωισμός του, αφού το ρούχο που ήθελε να φορέσει, δεν ήταν σιδερωμένο, γι'αυτό και ζήτησε από τη μητέρα του να το σιδερώσει. Καθόλου περίεργο θα σκεφτεί κανείς.. Ναι.. ωστόσο, όταν εκείνη αρνήθηκε να σιδερώσει, την κράτησε όμηρο και μάλιστα με τη χρήση όπλου, για 6 ολόκληρες ώρες.

Γυμνός τρόμος


Μια γυναίκα από τον Καναδά δεν άντεξε τη φασαρία ενός 5χρονου παιδιού και για να το φοβίσει να επιστρέψει στο σπίτι του βγήκε γυμνόστηθη στο δρόμο.

Κόσμος Παράξενα Προφυλακτικά με δόντια


Πριν πέντε χρόνια η 57χρονη Σονέτ Ελερς πούλησε όλη τις την περιουσία για να δημιουργήσει έναν νέο τύπο προφυλακτικών, τα "προφυλακτικά με δόντια" που δίνουν πολλές ελπίδες στις γυναίκες ότι θα γλυτώνουν το βιασμό.