ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΡΑΒΕΣΤΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010


Ροζ κύκλωμα, που είχαν δημιουργήσει ένας 25χρονος τραβεστί (με σπέσιαλ σαδομαζοχιστικά προγράμματα) και ο 31χρονος «μάνατζέρ» του, πρόσφερε τις... υπηρεσίες του σε high-class επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, αλλά και τοπικούς άρχοντες δήμων της Αθήνας, έναντι υψηλού χρηματικού ποσού!


Όμως άντρες της Ασφάλειας Κορίνθου έβαλαν τέλος στην παράνομη δράση του «αμαρτωλού διδύμου» το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν αστυνομικός -που χρησιμοποιήθηκε από την υπηρεσία του ως δόλωμα- συνέλαβε την «καλλονή» τραβεστί μέσα σε δωμάτιο γνωστού ξενοδοχείου της πόλης, αφού πρώτα είχε πληρώσει 600 ευρώ.


Κατά τη σύλληψη των δύο κατασχέθηκαν ερωτικά βοηθήματα, καλλυντικά, περούκες, κινητά τηλέφωνα, καθώς και ατζέντα με ονόματα και ημερομηνίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 31χρονος, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, εργάζεται και ως δημοσιογράφος σε κανάλι, αλλά και σε lifestyle περιοδικό!



Οπως ανέφερε στην «Espresso» ο διευθυντής της αστυνομίας του νομού Κορινθίας, ταξίαρχος Θεοχάρης Αγόρης, το ραντεβού είχε κλειστεί από τον αστυνομικό-δόλωμα για το απόγευμα του Σαββάτου σε γνωστό ξενοδοχείο της Κορινθίας. «Κινηθήκαμε προς τα άτομα αυτά βάσει πληροφοριών που είχαμε συλλέξει. Το “δόλωμα” τους συστήθηκε ως επιχειρηματίας κι έτσι κατάφερε να κλείσει εύκολα το ραντεβού» λέει ο ίδιος.



Ο αστυνομικός αρχικά είχε ζητήσει από τον 31χρονο να συνευρεθεί με τρανσέξουαλ, εκείνος όμως του εξήγησε ότι στη διάθεσή του είχε μόνο ένα πανέμορφο τραβεστί, το οποίο γνωρίζει... σπέσιαλ ερωτικά κόλπα. Το ραντεβού κλείστηκε αμέσως, ενώ συμφωνήθηκε και το ποσό της αμοιβής του τραβεστί στα 600 ευρώ.



Ετσι η «Ντόρα», όπως είναι το... καλλιτεχνικό όνομα του τραβεστί, και ο 31χρονος έφυγαν από την πρωτεύουσα και πήγαν για δουλειά στην Κόρινθο, κάτι που -όπως αποκάλυψαν οι αστυνομικοί- δεν ήταν ασυνήθιστο, αφού και στη συγκεκριμένη πόλη είχαν στάνταρ πελατεία. Ο 31χρονος μετέφερε τον τραβεστί με πολυτελέστατο αυτοκίνητο στην Κόρινθο και στη συνέχεια παρέμεινε στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου περιμένοντας την «Ντόρα» να τελειώσει τη... δουλειά με τον πελάτη.



Ο 25χρονος τραβεστί ήταν ήδη στο δωμάτιο του 3ου ορόφου του ξενοδοχείου, όταν -λίγα λεπτά αργότερα- μπήκε και ο... πελάτης, τον οποίο υποδυόταν ο αστυνομικός-δόλωμα. Εκείνος βρήκε τον τραβεστί ξαπλωμένο στο κρεβάτι φορώντας μαύρα γυναικεία εσώρουχα και κρατώντας ένα δερμάτινο μαστίγιο!



Τη στιγμή που ο τραβεστί ήταν έτοιμος να... παρουσιάσει στον πελάτη το ερωτικό του «πρόγραμμα», χτύπησε το τηλέφωνο του δωματίου... Ηταν ο 31χρονος «μάνατζερ» που του αποκάλυψε την παγίδα που τους είχαν στήσει οι αστυνομικοί και του πρότεινε να τραπεί σε φυγή. Ομως αμέσως μετά ο αστυνομικός-δόλωμα αποκάλυψε στον τραβεστί τα πραγματικά του στοιχεία, ενώ ταυτόχρονα στο δωμάτιο μπούκαραν άλλοι τρεις συνάδελφοί του που βοήθησαν στη σύλληψή του. Ετσι πήρε τέλος η δράση του «αμαρτωλού διδύμου» που πουλούσε τα σαδομαζοχιστικά... προγράμματά του αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.



πηγή: espresso

Επικοινωνία : facebook profile... ή tsigouinos@gmail.com