Μπαρ γυμνιστών

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010


Οι γυμνιστές δε θα περιορίζονται πλέον μόνο σε απόμερες παραλίες, δακτυλοδεικτούμενοι και καταφρονημένοι από διάφορους συντηρητικούς. Τουλάχιστον στη Φλόριντα των ΗΠΑ.


Εκεί, λοιπόν, λειτουργεί το πρώτο μπαρ-εστιατόριο γυμνιστών. Οι θαμώνες μπορούν να απολαύσουν άνετα και χωρίς αναστολές το ποτό τους ή το φαγητό τους, με φυσική περιβολή, όπως δηλαδή τους έκανε η μαμά φύση.
Ειδικότερα, στο συγκεκριμένο μπαρ δεν είναι απαραίτητο το να μη φοράει κανείς ρούχα, αλλά είναι θέμα επιλογής το αν θα είναι κανείς ντυμένος ή γυμνός.

Έτσι, κάποιοι θαμώνες, μόλις εισέλθουν στο μπαρ, βγάζουν τα ρούχα τους.
Το όνομα του μπαρ: Γυμνό Γεύμα.

Επιστροφή στον παράδεισο, λοιπόν, για πολλούς ετεροφυλόφιλους, καθώς παλαιότερα λειτουργούσαν εκεί παρόμοια μπαρ, μόνο για ομοφυλόφιλους.


Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες του μπαρ-εστιατορίου είχαν και ένα παρόμοιο μπαρ, κήπος της Εδέμ, στο οποίο σερβίρονταν μόνο ποτά. Στο νέο μπορεί κανείς να απολαύσει και το φαγητό της αρεσκείας του γυμνός/ή.

Φαίνεται, στην περιοχή τουλάχιστον, να είναι μια ιδέα που αντανακλά μια ανάγκη των ανθρώπων. Για το λόγο αυτό ακόμη και κάποια τέτοια μπαρ που παλαιότερα ήταν αποκλειστικά για ομοφυλόφιλους, δέχονται πλέον θαμώνες κάθε είδους σεξουαλικού προσανατολισμού.


Μια γεύση για το τι υπάρχει μέσα στο εστιατόριο δίνει η πινακίδα που υπάρχει εξωτερικά: απαγορεύονται οι σκύλοι και οι φωτογραφικές μηχανές. Στο χώρο που βρίσκονται οι τουαλέτες, υπάρχει μια ακόμη πινακίδα: "απαγορεύεται το σεξ".


Αλλοι κανόνες του χώρου αφορούν: την απαγόρευση του αγγίγματος των άλλων και του εαυτού τους.


Δεν υπάρχουν σερβιτόροι, μόνο σερβιτόρες, οι οποίες κατά βούληση φορούν ρούχα ή όχι.

Ο μόνος που είναι κατά κανόνα ντυμένος: ο μάγειρας.

Πηγή: thelo.gr

Επικοινωνία : facebook profile... ή tsigouinos@gmail.com