Κράτησε τη μητέρα του όμηρο γιατί δεν του σιδέρωσε τα ρούχα

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010


Ένας 29χρονος από τις Ηνωμένες Πολιτείες δεν άντεξε στη σκέψη να “τσαλακωθεί” ο εγωισμός του, αφού το ρούχο που ήθελε να φορέσει, δεν ήταν σιδερωμένο, γι'αυτό και ζήτησε από τη μητέρα του να το σιδερώσει. Καθόλου περίεργο θα σκεφτεί κανείς.. Ναι.. ωστόσο, όταν εκείνη αρνήθηκε να σιδερώσει, την κράτησε όμηρο και μάλιστα με τη χρήση όπλου, για 6 ολόκληρες ώρες.


Ο “iron man”, όπως τον αποκάλεσαν οι αστυνομικοί της πολιτείας Carroll County, Robert Edward Tyrrell Jr, ήθελε η μητέρα του να σιδερώσει τα ρούχα του, μιας και όπως είπε ο ίδιος, “είναι γυναικεία δουλειά”.

Όταν εκείνη αρνήθηκε, ο Tyrell έβγαλε όπλο, με το οποίο την απείλησε και αφού της πήρε κινητό και κλειδιά, την κλείδωσε στο σπίτι για 6 ολόκληρες ώρες.


Η 51χρονη γυναίκα κατάφερε κάποια στιγμή να “αποδράσει” και να πάει στο αστυνομικό τμήμα, όπου δήλωσε το περιστατικό και του έκανε μήνυση.


Σύμφωνα με το Σερίφη της περιοχής, ο 29χρονος, ο οποίος από τις 7 Ιουλίου βρίσκεται στη φυλακή, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της επίθεσης και της παράνομης κράτησης της μητέρας του.



Πηγή: cosmo.gr


Επικοινωνία : facebook profile... ή tsigouinos@gmail.com