Χτύπησε κινητό μέσα σε φέρετρο!

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010


Μακάβριο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στους συγγενείς και φίλους οι οποίοι παρακολουθούσαν νεκρώσιμη ακολουθία στην εκκλησία ενός χωριού της Καρδίτσας, όταν μέσα από το φέρετρο ακούστηκε ο… ήχος ενός κινητού! Από μια διαβολική συγκυρία, μάλιστα, ο ήχος κλήσης ήταν το γνωστό τραγούδι… «Μάγισσες φέρτε βότανα»!


Στο ναό ξέσπασε πανικός, καθώς άλλοι σταυροκοπιόντουσαν κι άλλοι… έσπευδαν να φύγουν αναστατωμένοι! Σύντομα, όμως, το μυστήριο λύθηκε και αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για ένα απλό ατύχημα και όχι για… μήνυμα από άλλους κόσμους! Τι είχε συμβεί; Απλούστατα, ένας από τους συγγενείς της οικογένειας που βοήθησε τους υπαλλήλους ανθρώπων του γραφείου τελετών να μεταφέρουν το φέρετρο, είχε στην τσέπη του πουκαμίσου του το κινητό του το οποίο του έπεσε πάνω στον νεκρό!



Ο κάτοχος του κινητού δεν αντιλήφθηκε ότι το έχασε, παρά μόνο όταν έφτασε στην εκκλησία. Ζήτησε, λοιπόν, από την σύζυγο του να τον καλέσει από το δικό της, ώστε να ακούσει τον ήχο για να το βρει και βγήκε από την εκκλησία πιστεύοντας ότι του είχε πέσει έξω! Όμως, το κινητό άρχισε να χτυπάει μέσα από το φέρετρο «παγώνοντας» τον κόσμο που άργησε να καταλάβει ότι επρόκειτο για τραγική σύμπτωση ποτισμένη στο «μαύρο» χιούμορ!



Πηγή: protothema.gr


Επικοινωνία : facebook profile... ή tsigouinos@gmail.com