«Κοκοκό», Καπντεβίλα, «κοκοκό»

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010


…Αν ο Ίκερ Κασίγιας ήταν ο καρδιοκατακτητής του σχολείου του, ο τύπος που όλα τα κοριτσάκια παρακαλούσαν να τους δώσει έστω και λίγη σημασία, τότε ο Χοάν Καπντεβίλα θα ήταν το παιδάκι που πάντα ήθελε να του μοιάσει, αλλά ποτέ δεν βρήκε το θάρρος να αντιμετωπίσει αντρίκια τις προκλήσεις του αντίθετου φύλλου…


Ύστερα από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την εθνική Ισπανίας, το φιλί του τερματοφύλακα της Ρεάλ στη σύντροφό του και ρεπόρτερ, Σάρα Καρμπονάρο, στον «αέρα» του τηλεοπτικού σταθμού «Telecinco», έκλεψε την παράσταση σε όλα τα… ροζ Μέσα του πλανήτη.


Μία άλλη εντυπωσιακή ρεπόρτερ της ισπανικής τηλεόρασης, φαίνεται πως ζήλεψε την επιτυχία της Καρμπονέρο και ζήτησε από τον ανυποψίαστο Χουάν Καπντεβίλα να μιμηθούν το «χρυσό» ζευγάρι του ισπανικού ποδοσφαίρου. Στον «αέρα» του “Canal 4”, λοιπόν, η καλλονή Ρομίνα Μπελούσιο, η οποία ήταν και «Miss Αργεντινή» το 1999, την «έπεσε» στον αριστερό μπακ των «Φούριας Ρόχας».


Κατά τη διάρκεια της σύντομης κουβέντας τους, με περίσσια… χαριτωμενιά, τον ρώτησε αν θα ήθελε να μιμηθούν το "καυτό" φιλί που έδωσαν ο Κασίγιας και η Καρμπονέρο.


Ποιος… άντρας που σέβεται τον εαυτό του θα μπορούσε να αρνηθεί τη δελεαστικότατη πρόταση της Ρομίνα; Ποιος άντρας δεν θα... άρπαζε την ευκαιρία (ή τη Ρομίνα) από τα μαλλιά; Μόνο ο Χουάν Καπντεβίλα!


«Δεν είσαι ο τύπος μου…», της είπε. Μία απάντηση, που μόνο 14χρονο κοριτσάκι σε εξωσχολικό «αλητάρα» που την ενοχλεί θα μπορούσε να είχε δώσει. Δεν είναι εύκολο τελικά να μοιάσεις στον Κασίγιας.


Πηγή: sport-fm.gr

Επικοινωνία : facebook profile... ή tsigouinos@gmail.com