Βίντεο με "εξωγήινο" κάνει το γύρο του Internet

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010


Ένα video στο οποίο υποτίθεται ότι καταγράφεται ένας εξωγήινος κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου. Πριν ένα μήνα περίπου, ο χρήηστης «κ. BeeHat» (όπως ονομάζει τον ευατό του) ανέβασε ένα video στο youtube.com όπου υποτίθεται απεικονίζεται για πρώτη φορά μία ξεκάθαρη καταγραφή ενός εξωγήινου!


Σύμφωνα με τις εξηγήσεις που δίνει ο ίδιος, το περιστατικό συνέβη στις 7 Ιουνίου του 2010, στην πόλη Αλμπέρτα του Καναδά. Ηταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν αυτός και ο αδερφός, ακουσαν θορύβους που προέρχονταν από τον κήπο του σπιτιού τους. Αμέσως, άρπαξαν την βιντεοκάμερά (!) και κατέγραψαν από ένα παράθυρο αυτό συνέβαινε!


Όπως αναφέρουν σχετικά άρθρα "στο βίντεο, φαίνεται ξεκάθαρα η μορφή ενός πλάσματος με μεταλλικό δέρμα, που περπατάει με περίεργο τρόπο, έχει μακριά χέρια με τρία δάχτυλα στη κάθε παλάμη και μοιάζει σαν να εξαφανίζεται κάποιες στιγμές".


Η τελική απόφαση για το πόσο αληθινό ή όχι είναι το παρακάτω οπτικό υλικό, είναι δική σας! Η δική μας εντύπωση είναι ότι πρόκειται για έναν αδύνατο άνθρωπο, ο οποίος φοράει μια στολή "εξωγήινου" από αυτές που βλέπουμε τις απόκριες, να τρέχει πέρα δώθε σε έναν κήπο.


πηγή: madata.gr


Επικοινωνία : facebook profile... ή tsigouinos@gmail.com