Καθαίρεσαν τον ΠΑΟΚτσή ιερέα

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010


Στην καθαίρεση του πατέρα Χρήστου από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης προχώρησε ο Μητροπολίτης Κασσανδρείας, επειδή “σύχναζε” στην Τούμπα, φορώντας το κασκόλ του ΠΑΟΚ!




Ο γνωστός παπα – Χρήστος είναι ένας ιερέας, φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ, που είχε καταφέρει να γίνει αποδεκτός από τους υπόλοιπους “κοσμικούς” οπαδούς.


Η “αιρετική” του συμπεριφορά είχε εξοργίσει και τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η αντικατάσταση του.


Οι σύνδεσμοι Φιλάθλων του ΠΑΟΚ μάλιστα στο άκουσμα της καθαίρεσης του εξέδωσαν ανακοίνωση όπου στηρίζουν τον Παπά – Χρήστο, τονίζοντας πως είναι καλοδεχούμενος πάντα στα γήπεδα, όπου κι αν παίζει ο ΠΑΟΚ, ενώ υποστηρίζει πως οι μητροπολίτες Κασσανδρείας και Θεσσαλονίκης θυμίζουν “την λογική του πενταγώνου που προσπαθεί να περικυκλώσει το τετράγωνο...”.


“Ο παπά-Χρήστος είναι ένας από εμάς. Εάν, λοιπόν, δεν συνάδει με την κοινωνική ζωή του ιερέα η παρακολούθηση ποδοσφαιρικών αγώνων, τότε δεν συνάδει και η ενασχόληση της Εκκλησίας με χρηματοπιστωτικές συναλλαγές, για να είμαστε και επίκαιροι. Ο παπά-Χρήστος τιμωρείται για την αγάπη του για το μεγαλύτερο λαϊκό αθλητικό σωματείο και ταυτίστηκε με τους χιλιάδες οπαδούς μιας ομάδας που εκπροσωπεί την ζωντανή ιστορία των Ελλήνων προσφύγων της Κωνσταντινούπολης”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.



Σχόλιο: Στην διοίκηση της εκκλησίας αυτά τους μάραναν... και όχι..." Γιατί μπαμπά Vol.2"



Πηγή: cosmo.gr

Επικοινωνία : facebook profile... ή tsigouinos@gmail.com




Ο Παπά - Χρήστος αποθεώνεται από τους οπαδούς:







O Παπα - Χρήστος "επί τω έργω"