Ποιοί είναι και γιατί ζούν αναμεσά μας. Vol.2 (Κινέζος εκσυγχρονιστής)

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010


Πρώτος το χορό των αποκαλύψεων ανοίγει ο Κινέζος, με τα προσωνύμια εκσυγχρονιστής, ή ελιάς, ή σαρδάμ.









Ο Κινέζος εκσυγχρονιστής είναι ένα από τα μεγαλύτερα λαμόγια που πέρασαν, ταλαιπώρησαν, κούρασαν και προσπάθησαν να αφανίσουν το Ελληνικό είδος από τη γη.

Ο Κινέζος ανήκει στην συνομοταξία των "πρασινοφρουρών" και ήταν παντοδύναμος και ο απόλυτος κυρίαρχος για 8 ολόκληρα χρόνια.

Η ομάδα του, τα πρώτα 4 χρόνια αποτελούνταν από 162 άτομα και τα επόμενα 4 από 158, ενώ στενοί του συνεργάτες υπήρξαν οι: Κώστας, Βάσω, Χρήστος, Άκης, Νίκος, Θεόδωρος, Πέτρος, Χάρης και πολλοί άλλοι ακόμα.

Μετά από τα 8 χρόνια παντοδυναμίας του, ο Κινέζος εξαφανίστηκε καθώς έχασε τις δυνάμεις του μαζί με την εξουσία, τόσο των "πρασινοφρουρών", όσο και πάνω στο Ελληνικό είδος.

Μαζί με αυτόν έχασαν τις δυνάμεις τους τα πρωτοπαλίκαρά του καθώς και σχεδόν όλη η ομάδα του.

Παρά την κινεζική καταγωγή του, άμεσος συνεργάτης του και εντολοδόχος του ήταν ο Αμερικάνος, γνωστός και ως "στον δίνω στο οβάλ γραφείο".

Η αγάπη και η υποταγή που έδειχνε στον αρχηγό του τον Αμερικάνο, επιβεβαιώνεται με την αξέχαστη σε όλους ατάκα "Ευχαριστούμε την Αμερική" (περιστατικό Ιμίων).

Μεγάλος του αντίπαλος τα χρόνια της κυριαρχίας του ήταν ο Χοντρός Επιβήτορας (με αυτόν θα ασχοληθούμε σε επόμενο επεισόδιο), που ανήκει στην συνομοταξία των "γαλάζιων παιδιών".

Βέβαια η μοίρα του τα έφερε έτσι που τελικά την μάχη για την εξουσία δεν την έχασε από τον Χοντρό Επιβήτορα, αλλά από έναν αντίπαλο μέσα από την ίδια του την ομάδα, τον μουστακαλή ή αλλιώς το "Παιδί την αλλαγής".

Ο Ελιάς δημιούργησε στο Ελληνικό είδος μεγάλες προσδοκίες, καθώς διατυμπάνιζε ότι δεν είναι σαν τους προηγούμενους, κυνηγός του Ελληνικού είδους, αλλά σκοπός του είναι να τους αναβαθμίσει και να τους εκσυγχρονίσει. Αυτός είναι και ο λόγος που απέκτησε και το προσωνύμιο "εκσυγχρονιστής".

Βέβαια η πορεία στα χρόνια της κυριαρχίας του, έδειξε ότι εξαπάτησε το Ελληνικό είδος.

Με ηθικό αυτουργό τον Αμερικάνο και εκτελεστές τον ίδιο και την ομάδα του, έψαχναν τρόπους να μας αφανίσουν.

Ευτυχώς όμως το Ελληνικό στοιχείο είναι από τα πιο δυνατά στο πλανητικό σύστημα όταν θέλει και άντεξε στις κακουχίες που έζησε από τον Κινέζο εκσυγχρονιστή και την ομάδα του.

Επικοινωνία : facebook profile... ή tsigouinos@gmail.com