Φάπες...

Σάββατο 22 Μαΐου 2010


Κάθε συνάντηση Αργεντινών και Βραζιλιάνων μυρίζει από μόνη της… μπαρούτι…





Ήταν που ήταν «βόμβα», λοιπόν, ο δεύτερος προημιτελικός του Copa Libertadores ανάμεσα στην Εστουδιάντες και την Ιντερνασιονάλ, άναψε και ο Τζουλιάνο το φιτίλι, με το γκολ που πέτυχε στο 88’ κι έγινε… «του Κουτρούλη ο γάμος»!

Η μείωση του σκορ σε 2-1 από τον νεαρό Βραζιλιάνο (που έδινε έτσι την πρόκριση στην ομάδα του, αφού το πρώτο ματς είχε λήξει 1-0) σήμανε την έναρξη… εχθροπραξιών στο γήπεδο, οι οποίες ξέσπασαν για τα καλά αμέσως μετά τη λήξη.

Όλα φάνηκε να ξεκινούν όταν ο τερματοφύλακας της Ιντερνασιονάλ, Λάουρο, χτύπησε σε ανύποπτο χρόνο τον αμυντικό της Εστουδιάντες, Ντεσάμπαντο. Τα μάτια του τελευταίου… κατέβασαν δολάρια, με αποτέλεσμα να τον πάρει στο κυνήγι στη μεγάλη περιοχή.

Όταν, λοιπόν, είδε ότι… δεν τον προλαβαίνει -κι επειδή προφανώς έπρεπε να ανταποδώσει σε… τερματοφύλακα χτύπησε από πίσω τον ανυποψίαστο βασικό γκολκίπερ -και συμπατριώτη του- Αμποντατζιέρι!

Το κομφούζιο, έπειτα, όχι μόνο δεν σταμάτησε εκεί, αλλά χρειάστηκε μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να εξαπλωθεί σαν «όλα» σε πάγκους, φυσούνες και όπου αλλού βρισκόταν παίκτες των δύο ομάδων.




Πηγή: sport-fm.gr

Επικοινωνία : facebook profile... ή tsigouinos@gmail.com