Τρόμος στο Λονδίνο από τα νερομπουγέλα

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010


Στα πάρκα του Λονδίνου οι αρμόδιες αρχές απαγόρευσαν το..μπουγέλωμα!


Σύμφωνα με το Συμβούλιο του Γούντσγουορθ όποιος τολμήσει να παίξει με νεροπίστολα στους χώρους του πάρκου θα πληρώσει μέχρι και 200 δολάρια πρόστιμο.


Για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών, θα τοποθετούνται μάλιστα αστυνομικοί με σκυλιά οι οποίοι και θα περιπολούν τις εισόδους του πάρκου.


Η απόφαση αυτή του Συμβουλίου προήλθε ύστερα από τις ταραχές και συλλήψεις που είχαν συμβεί στο Hyde Parkκατά τη διάρκεια μιας παρόμοιας εκδήλωσης μπουγελώματος. 1500 άτομα είχαν προσκληθεί μέσω Facebookνα συμμετέχουν. Από αυτούς οι 3 συνελήφθησαν μιας και μπορεί η μάχη με νεροπίστολα να ήταν απολαυστική όμως αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κλείσει η Όξφορντ Στρίτ.


Οι αρχές του Γούντσγουορθ με τη χαρακτηριστική φράση «μείνετε μακριά» προειδοποίησαν όσους έχουν όρεξη για παιχνιδάκια να το ξανασκεφτούν : «Δεν θα κάτσουμε να δούμε το πάρκο να μετατρέπεται σε μαζικό χώρο μπουγελώματος.


Δυστυχώς η εμπειρία μας σε παρόμοια περιστατικά μας έχει αποδείξει ότι πάντα καταλήγουν σε βία, καταστροφές και άσχημες καταστάσεις για όσους βρεθούν παρά τη θέλησή τους μπροστά σε αυτά».


Μετά από αυτές τις προειδοποιήσεις..όσοι πιστοί προσέλθετε!


Πηγή: star.gr


Επικοινωνία : facebook profile... ή tsigouinos@gmail.com