Ποιοί είναι και γιατί ζούν αναμεσά μας. Vol.3 (Χοντρός επιβήτορας)

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010


Ο χοντρός επιβήτορας ανήκει στην συνομοταξία των "γαλάζιων παιδιών".








Εμφανίστηκε στο προσκήνιο ύστερα από την πλήρη αποτυχία του "μπουλντόζα", του μέχρι πρότινος αρχηγού της συνομοταξίας των "γαλάζιων παιδιών", να αντιμετωπίσει τον τότε παντοδύναμο "Κινέζο εκσυγχρονιστή".



Του έδωσαν την εξουσία και τις δυνάμεις της συνομοταξίας με το ζόρι, αφού δεν υπήρχε άλλος να αναλάβει εκείνη την περίοδο.


Ο ίδιος όπως έλεγε στον στενό του κύκλο, βαριόταν να ηγηθεί της ομάδας, καθώς θα αναγκαζόταν να χάνει πολλά από τα καθημερινά, πλούσια γεύματά του, λόγω φόρτου εργασίας.


Τελικά τον έπεισαν να πάρει την ηγεσία, αφού του υποσχέθηκαν ότι θα του έχουν κάθε μέρα ένα αρνί για να τρώει.


Έτσι ύστερα από τις εγγυήσεις που πήρε λοιπόν από όλους, ανέλαβε την ηγεσία της ομάδας και έμεινε εκεί για 9 ολόκληρα χρόνια, με απώτερο σκοπό να κερδίσει την μάχη με τον Κινέζο, που ήταν παντοδύναμος και ανίκητος εκείνη την περίοδο.


Ύστερα από σκληρές μάχες με τον Κινέζο εκσυγχρονιστή, και αφού πέρασαν 3,5 χρόνια, τελικά ο χοντρός βρέθηκε αντιμέτωπος με τον μουστακαλή που είχε αναλάβει πρόσφατα την ηγεσία των "πρασινοφρουρών".


Η μάχη ήταν άνιση και ο μουστακαλής (το παιδί της αλλαγής), ηττάται από τον χοντρό κατά κράτος.


Ο χοντρός επιβήτορας, νιώθοντας πλέον παντοδύναμος...


Πίστευε ότι θα μπορούσε να αλλάξει τα πάντα...


Πίστευε ότι μπορούσε να νικήσει οποιονδήποτε βρισκόταν απέναντί του...



Βασικό του λάθος...?


Όχι μόνο τα έβαλε με τον Αμερικάνο, που ήταν εντολοδόχος του Κινέζου εκσυγχρονιστή, αλλά πήγε και τα βρήκε με τον μεγαλύτερό του εχθρό.


Τον Ρώσο με την κωδική ονομασία "Κοντοπούτανο της ΚΑ.ΓΚΕ.ΜΠΕ.".


Ο χοντρός επιβήτορας ήταν άλλος ένας από αυτούς που υποσχέθηκαν στο Ελληνικό είδος ότι σκοπός του, δεν ήταν να τους αφανίσει, αλλά να τους βοηθήσει και να τους δώσει να φάνε.


Κι όμως, ενώ τον πίστεψε το σύνολο του Ελληνικού είδους, φρόντισε να αθετήσει αυτά που τους είχε πει, δείχνοντας στην πράξη ότι ήθελε να τους διαλύσει, να τους εξαθλιώσει, να τους αφανίσει...


Η κυριαρχία του κράτησε μόλις 5 χρόνια, κυρίως λόγω των συνεργατών του και της ομάδας του.


Η ομάδα του αποτελούνταν τα πρώτα 3 χρόνια από 158 άτομα, και τα υπόλοιπα 2 από 151.


Ενώ οι πιο στενοί συνεργάτες του ήταν οι: Βύρων, Ντόρα, Θοδωρής, Προκόπης, Ευάγγελος, Άρης και άλλοι πολλοί που αποτέλεσαν τα πρωτοπαλίκαρά του.


Οπότε ουσιαστικά με μια τόσο μικρή ομάδα, αλλά και με συνεργάτες άχρηστους, ήταν επόμενο η κυριαρχία του να διαρκέσει πολύ λίγο.


Καθώς ο Μουστακαλής, ή ¨παιδί της αλλαγής¨ ή "χαζό παιδί χαρά γεμάτο", παραμόνευε στην γωνία, για την στιγμή που θα έβρισκε τον χοντρό σε αδυναμία για να του επιτεθεί.




Επικοινωνία : facebook profile... ή tsigouinos@gmail.com