KI OMΩΣ:ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΙΑ..!

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010


Πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε πως οι γυναίκες λαχταρούν το ομαδικό σεξ οσο και οι άντρες!



Κι όμως, είναι καιρός οι φεμινίστριες εκεί έξω να σταματήσουν να διαδίδουν ψέματα, ότι δήθεν η παρτούζα "υποβαθμίζει τη γυναίκα" και όλα αυτά που λένε, γιατί ήρθε η επιστημονική έρευνα να αποδείξει ότι οι γυναίκες γουστάρουν το ομαδικό σεξ εξίσου με τους άντρες.


Η έρευνα αυτή έγινε από το δεύτερο μεγαλύτερο dating site του Ίντερνετ, και απάντησαν σχεδόν 9.000 χρήστες του ανάμεσα από τους 1,5 εκατομμύρια εγγεγραμμένους.


Τώρα, το πόσο αντιπροσωπευτικό είναι το δείγμα των χρηστών ενός site όπου ο κόσμος γράφεται για να βρει να πηδήξει δεν το ξέρω, αλλά τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν αδιάψευστα: Απέδειξαν ότι οι γυναίκες, και κυρίως οι Αυστραλές γυναίκες, θέλουν πολύ να κάνουν ομαδικό σεξ, σε ποσοστό 40% (σχεδόν δηλαδή όσο και των αντρών που είναι κοντά στο 55%).


Επίσης, ένας στους τρεις από όσους απάντησαν είπε πως έχει κάνει ομαδικό σεξ, αλλά από αυτούς το μεγαλύτερο ποσοστό το έκανε μόνο μια φορά - μονάχα 10% συνεχίζει να συμμετέχει σε όργια τουλάχιστον μία φορά το μήνα.


Το συνηθέστερο κίνητρο για να μπλεχτεί κάποιος σε μια παρτούζα, είναι να ξεφύγει από τη σεξουαλική βαρεμάρα.


Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που πολλά ζευγάρια καταφεύγουν στο ομαδικό σεξ, δηλώνοντας όμως ότι κατά τη διάρκεια της επαφής κανείς δεν νιώθει υποδεέστερος του άλλου.

Στην έρευνα πολλές Αυστραλές δηλώνουν ότι είναι πολύ πιο προχώ από τους άντρες της χώρας, και μάλιστα ελάχιστες μετανιώνουν που έκαναν ομαδικό σεξ.

Πηγή: allostyle.blogspot.com


Επικοινωνία : facebook profile... ή tsigouinos@gmail.com