Online σεξ με την Τζούλια ...Η νέα μπίζνα !

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010


Τα DVD δεν πουλάνε και φαίνεται η ελληνική σεξοβιομηχανία ...






Με το βαρύ πυροβολικό την Τζούλια ετοιμάζει επιχείρηση για διαδικτυακό και με το αζημίωτο οnline σεξ για το ελληνικό και οχι μόνο φαν κοινό της πορνοστάρ...Για ιδιαίτερα βίτσια και γούστα λέτε να ρίξουν στη "αρένα" και την Ντούβλη;

"Τον τελευταίο καιρό, η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας εσκεμμένα καθώς έχει αποφασίσει μέσα στο καλοκαίρι να κάνει τη μεγάλη έκπληξη.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές και παρά το γεγονός ότι έχει υπογράψει τρία χρόνια συμβόλαιο με την εταιρία παραγωγής αισθησιακών ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη, η Τζούλια ετοιμάζει κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Φήμες λένε ότι... κατασκευάζει μία νέα ιστοσελίδα στην οποία ο χρήστης θα μπορεί να την βλέπει επί πληρωμή να κάνει σεξ. Ο ενδιαφερόμενος θα δίνει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας στην οποία και θα χρεώνεται για να βλέπει την εκρηκτική ξανθιά σε ερωτικές περιπτύξεις σε διάφορα σημεία ενός δωματίου με έναν ή με περισσότερους παρτενέρ σύμφωνα πάντα με τις φήμες.


Ήδη ο χώρος που θα μετατραπεί σε κρεβατοκάμαρα έχει βρεθεί και είναι στην περιοχή του Αμαρουσίου, έχει πραγματοποιηθεί κάστινγκ και έχουν επιλεχθεί οι παρτενέρ της και από μέρα σε μέρα αναμένεται να ανέβει η ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.


Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στο gossip-tv ότι μία τέτοια διαδικτυακή πρωτοβουλία αναμένεται να αποφέρει πακτωλό εσόδων στους εμπνευστές της καθώς οι ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου κατέχουν της πρώτες θέσεις επισκεψιμότητας στην χώρα μας στο ίντερνετ.

Πηγή: alepounews.blogspot.com


Επικοινωνία : facebook profile... ή tsigouinos@gmail.com