Κλέφτης ζήτησε 10 δευτερόλεπτα "προβάδισμα"

Κυριακή 30 Μαΐου 2010


Δε φτάνει που μπήκε στο κατάστημα ηλεκτρονικών και κρατώντας στα χέρια του μία 23 ιντσών τηλεόραση LCD και πήγαινε προς την έξοδο (χωρίς να πληρώσει)... ζήτησε από τον υπάλληλο να του "δώσει" 10 δευτερόλεπτα, πριν καλέσει την αστυνομία.



Ο 22χρονος κλέφτης-σπίρτο μπήκε στο κατάστημα στις ΗΠΑ ,λέει ένα "γεια χαρά" στον υπάλληλο του καταστήματος και κατευθύνεται προς τις τηλεοράσεις. Λίγο αργότερα, περνάει μπροστά από τον υπάλληλο κρατώντας στα χέρια του την επίπεδη τηλεόραση Phillips που είχε καλύψει λίγο με το μπουφάν του και κατευθύνεται προς την έξοδο του καταστήματος.


Ο υπάλληλος που τον βλέπει του λέει ότι δεν μπορεί έτσι απλά να πάρει την τηλεόραση χωρίς να πληρώσει.


Ο νεαρός του απάντησε ότι πρέπει οπωσδήποτε να την πάρει και προσπάθησε να εξηγήσει στον υπάλληλο, με μία ασυνάρτητη ιστορία περί κάποιων που θέλουν να σκοτώσουν τη μητέρα του, ότι είναι πολύ σημαντικό γι' αυτόν...


Στη συνέχεια, έβγαλε ένα μαχαίρι που κρατούσε απειλητικά προς τον υπάλληλο ώσπου να περάσει από την έξοδο και να βγει από το κατάστημα. Λίγο πριν βγει ρώτησε τον υπάλληλο: "Μπορείς να μου δώσεις ένα προβάδισμα 10 δευτερολέπτων πριν καλέσεις την αστυνομία;"


Φυσικά, ο υπάλληλος δεν του έκανε τη χάρη και κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία τον εντόπισε σε ένα κοντινό κατάστημα fast food. Την τηλεόραση αξίας 1300 δολλαρίων την είχε "κρύψει" στις τουαλέτες γυναικών του καταστήματος...


Επικοινωνία : facebook profile... ή tsigouinos@gmail.com