Τα Γλυκά Φιλιά της Μαντόνα...

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010


Μπορεί η Μαντόνα να μην κάνει πια ωτοστόπ γυμνή στο δρόμο ή να χορεύει με μυτερά βυζιά πάνω σε σατέν σεντόνια αλλά σίγουρα τα χούγια του παρελθόντος δεν κόβονται τόσο εύκολα. Έτσι τα τελευταία χρόνια φιλάει, μόνο γυναίκες.




Την αρχή (λέμε τώρα) την έκανε πριν μερικά χρόνια όταν κατά τη διάρκεια μιας live εμφάνισης με την Μπρίντεϊ Σπίαρς και την Κριστίνα Αγκιλέρα τις αποχαιρέτησε με ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Και επειδή κατάλαβε ότι ακόμα μάλλον περνάει η μπογιά της και το κοινό γουστάρει να τη βλέπει σε σεξουαλικές περιπτύξεις, συνέχισε την ανταλλαγή σάλιου και με άλλα θηλυκά στις συναυλίες που έδινε κατά τη διάρκεια του Confessions tour όπου εκεί της είχαν γυαλίσει οι χορεύτριες.

Την επόμενη παράγραφο στον μακρύ κατάλογο των πικάντικων λεπτομερειών της ζωής της την έγραψε πριν μερικές μέρες σε μια συναυλία της στο Παρίσι όπου κουτούπωσε πάλι μια μικρή χορεύτρια.

Και ενώ μπορεί παλιότερα όλα αυτά να φαίνονταν σέξι και άκρως διαιρετικά, τώρα όμως που η βασίλισσα της ποπ κλείνει πια τα πενήντα δε καταφέρνει να κάνει τα μάτια μας να βλέπουν πεταλούδες. Περισσότερο φαίνεται σαν μια μποντιμπιλντερού κακιά δασκάλα που τιμωρεί τις μαθήτριες της φιλώντας τις.

Επικοινωνία : facebook profile... ή tsigouinos@gmail.com