Προθέρμανση ή προκαταρκτικά;

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010


Μια νέα έρευνα της σεξουαλικής συμπεριφοράς των Βρετανών αποκάλυψε κάποιες σημαντικές...ελλείψεις τους στο θέμα της...προθέρμανσης.


Η έρευνα αποκάλυψε ότι σχεδόν το 80% του αγγλικού ανδρικού πληθυσμού δε γνωρίζει καν τι σημαίνει ο όρος προκαταρκτικά. Όταν τους ρώτησαν τι σημαίνει κάποιοι απάντησαν ότι πρόκειται για ένα είδος σπορ ενώ κάποιοι άλλοι παιχνίδι υπολογιστών ή ακόμη και είδος ρούχου!


Η εταιρία που έκανε την έρευνα ρώτησε 10000 ανθρώπους ηλικίας από 17-70. 70% των ανδρών βαθμολόγησαν τους εαυτούς τους με 9/10 για την τεχνική τους (μάλλον το ποσοστό αυτό αφορά το 20%, εκείνων δηλαδή που ήξεραν τι σημαίνει "προκαταρκτικά"). Αντίθετα οι γυναίκες βαθμολόγησαν τους άνδρες με 6/10 ενώ τους εαυτούς τους 5/10.


Εκείνοι που πραγματικά φαίνεται να απολαμβάνουν τον έρωτα είναι οι ομοφυλόφιλοι άνδρες και γυναίκες, καθώς η έρευνα έδειξε ότι αφιερώνουν κατά 25 λεπτά περισσότερο χρόνο στα προκαταρκτικά από το μέσο όρο (εκείνων που ξέρουν τι είναι μαζί με εκείνους που δεν ξέρουν;).


Ενα ακόμη ενδιαφέρον εύρημα (από αυτά που συνήθως βγάζουν οι έρευνες) είναι ότι οι λογιστές αφιερώνουν κατά μέσο όρο 40 λεπτά στα προκαταρκτικά, ενώ οι υπάλληλοι καταστημάτων μόνο 2 (αυτό τώρα τι να σημαίνει; ότι οι λογιστές ξέρουν να μετρούν καλύτερα ή να τροποποιουν καλύτερα τους αριθμούς;).


Πάντως η άγνοια του τι εστί προκαταρκτικόν, αποκαλύπτεται και από το επόμενο εύρημα: το 84% των ανδρών προτιμούν το ολοκληρωμένο σεξ, ενώ το 62% των γυναικών προτιμούν τα προκαταρκτικά.

Τέλος, και τα δύο φύλα ενδιαφέρονται για τα ερωτικά βοηθήματα-παιχνίδια, ωστόσο μόνο το 23% των ανδρών δήλωσαν ότι αγοράζουν τέτοια αντικείμενα για τον εαυτό τους ενώ οι γυναίκες σε ποσοστό 63% τα αγοράζουν χωρίς ενδοιασμούς.


Εμείς πιστεύουμε ότι η έρευνα αυτή κατά 90% θα έπρεπε να προβληματίσει περισσότερο τους άνδρες και ότι κατά 100% θα έπρεπε να συμμαζευτούμε όλοι λίγο και να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στους/στις συντρόφους μας.

Επικοινωνία : facebook profile... ή tsigouinos@gmail.com