Αγώνας 35 ωρών

Τρίτη 11 Μαΐου 2010


Cotswold All Stars - Cambray FC 333-293.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Ο συγκεκριμένος αγώνας διεξήχθη στην Μεγάλη Βρετανία και γράφτηκε στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες όχι για τα γκολ που μπήκαν, αλλά για την διάρκεια του αγώνα, που κράτησε 35 ολόκληρες ώρες.

Ο αγώνας, που ο σκοπός του ήταν φιλανθρωπικός, ξεκίνησε την προηγούμενη Παρασκευή και τελείωσε μετά από 35 ώρες λόγω της δυνατής βροχής όπου έκανε ακατάλληλο τον αγωνιστικό χώρο και υπήρξαν αρκετοί τραυματισμοί παιχτών και από τις δύο ομάδες.

Οι δύο ομάδες απαρτίζονταν από 18 παίχτες η κάθε μια. Καθένας από αυτούς, στις 3 ώρες που έπαιζε συνεχόμενα μπάλλα, γινόταν αλλαγή και είχε δικαίωμα για να πάρει ανάσες μόλις 15 λεπτά.

«Ξεκινήσαμε με αρκετά γρήγορο ρυθμό γιατί ήμασταν όλοι τόσο ενθουσιασμένοι, όμως έμεινα έκπληκτος από τις αντοχές κάποιων συναθλητών μου αρκετές ώρες μετά την έναρξη του αγώνα», δήλωσε ο Άντι Τσάμπιον που συμμετείχε στο παιχνίδι με την φανέλα της Cambray FC.

Κανένας από τους 36 παίχτες και το τεχνικό τιμ των δύο ομάδων δεν είχε το δικαίωμα αποχώρησης από το γήπεδο αν δεν τελείωνε ο αγώνας.

«Κάναμε δυνατές προπονήσεις, αλλά αυτό δεν σε προετοιμάζει για μια τέτοιου είδους δοκιμασία»
δήλωσε ο Πιτ Σέπαρντ των Cotswold All Stars.

Οι διοργανωτές συγκέντρωσαν περίπου 35 χιλιάδες ευρώ, τα οποία θα διατεθούν για την ανέγερση σχολίου στην Ινδία.

Πηγή: sport-fm.gr

Επικοινωνία : facebook profile... ή tsigouinos@gmail.com