Έλα σπίτι με την αδερφή σου, να γίνουμε φιλενάδες...

Κυριακή 9 Μαΐου 2010















Κατά την έξοδό του Ιμπραίμοβιτς από το προπονητήριο της Μπαρτσελόνα και ενώ υπέγραφε αυτόγραφα, μια Ισπανίδα ρεπόρτερ τον ρώτησε για την φωτογραφία με τις τρυφερές στιγμές με τον συμπαίχτη του Πικέ, που έκανε τον γύρω του κόσμου.

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα φανερά εκνευρισμένος άνοιξε το παράθυρο του συνοδηγού και την φώναξε να πλησιάσει όπου της είπε: "Έλα σπίτι μου να δεις αν είμαι γκέι. Και φέρε και την αδερφή σου..."

Αυτό που δεν μας ξεκαθάρισε είναι τι ακριβώς θα έκανε με τις δύο κοπέλες σπίτι του.

Όχι...όχι... δεν εννοούσε αυτό που νομίζετε. Ο Ζλάταν είναι πολύ ευγενικό παιδί και αυτό φαίνεται από την συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδων. Δεν θα μπορούσε ποτέ να προσβάλει κάποιον με τόσο άσχημο τρόπο, ειδικά αν ήταν γυναίκα.

Άλλο ήταν το νόημα στα λόγια του......

Φήμες θέλουν τον υψηλόσωμο Σουηδό επιθετικό να νιώθει μεγάλη μοναξιά, όχι ερωτική (αφού για αυτό έχει τον Πικέ) αλλά φιλική.

Απ' όταν έφυγε από την Ιταλία έχει χάσει τις παρέες του. Ψάχνοντας λοιπόν απεγνωσμένα για τις καινούριες του φίλες, πρότεινε στην ρεπόρτερ να έρθει σπίτι του μαζί με την αδερφή της για να κάνουν παρέα.

Κουράγιο "παλικάρι μου" θα έρθει η στιγμή που θα βρεις τις αληθινές φίλες σου, όπως βρήκες και τον έρωτα της ζωής σου....