Η παρθενιά είναι χρυσός

Τρίτη 11 Μαΐου 2010


Κάποτε, οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας, μέσα στις πολλές συμβουλές, ρητά και παροιμίες που μας έλεγαν, ήταν και το
"Η σιωπή είναι χρυσός"

Τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές και τα δεδομένα. Αυτό που θα πρέπει να λένε πλέον η κάθε γιαγιά και παππούς είναι "Η παρθενιά είναι χρυσός".

Πάταγος έχει γίνει στην Αυστραλία με τον ομώνυμο κινηματογραφιστή Justin Sisely να αναζητά νεαρές και νεαρούς ομοεθνείς του που είναι πρόθυμοι να χάσουν την παρθενιά τους μπροστά στις κάμερες για τις ανάγκες ενός ριάλιτι.

Το πρότζεκτ του συγκεκριμένου ριάλιτι έχει ως εξής: Ο κάθε παρθένος/α θα δημοπρατεί την παρθενιά του και ο πλειοδότης θα αναλάβει να "πάρει" την παρθενιά απο τον ιδιοκτήτη του, μπροστά στον τηλεοπτικό φακό και σε εκατομύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Ο Sisely πάντως, ύστερα από προειδοποίηση που έλαβε από την κυβέρνηση ότι αν γυριστεί το ριάλιτι στην Αυστραλία θα αντιμετωπίσει την κατηγορία της πορνείας, δεν εγκατέλειψε την ιδέα του και μετέφερε τα μέλη του καστ στο Λας Βέγκας, όπου και θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα. Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε στην Telegraph ότι σκοπεύει να μετατρέψει το ριάλιτι σε μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ.

Ο κάθε παρθένος/α θα αμειφθεί με 20.000 δολάρια αλλά και με το 90% επί των πωλήσεων. Το υπόλοιπο 10% θα πάει στο πορνείο που φιλοξενεί το καστ και το συνεργείο, στο οποίο μάλιστα οι παρθένοι-ες θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τον νικητή της δημοπρασίας.

Άρα καταλαβαίνετε ότι πλέον η φράση "Η παρθενιά είναι χρυσός" δεν θα είναι μόνο καινούρια, αλλά θα αποκτήσει αξία και πολύ σύντομα.

Επικοινωνία : facebook profile... ή tsigouinos@gmail.com