Ευλογημένη κοκαΐνη

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010


Κατά καιρούς έχουν αποκαλυφθεί δεκάδες τρόποι για τη διακίνηση ναρκωτικών που έχουν αφήσει με την… μπούκα ξεχειλωμένη από την έκπληξη τις Αρχές.

Αυτός που σκέφτηκε, ωστόσο, μια σπείρα από την Κολομβία έκανε τη συντριπτική πλειοψηφία όλων των προηγούμενων να μοιάζει τουλάχιστον… ερασιτεχνικός.

Το κύκλωμα από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής έκλεισε στο χρονοντούλαπο κλισέ λύσεις, όπως οι διπλό πάτοι στις βαλίτσες και μετέφερε δεκάδες κιλά κοκαΐνης μέσα σε… Ευαγγέλια και προσευχητάρια που έφταναν σε καθολικό μοναστήρι της Ιταλίας!

Τα ναρκωτικά, λοιπόν -αφού περνούσαν άνετα τους ελέγχους από τους ανυποψίαστους τελωνειακούς- έφταναν στη συνέχεια στα χέρια μελών της σπείρας που μεταμφιέζονταν σε… προσκυνητές. Εκείνοι, με τη σειρά τους, έδιναν τα Ευαγγέλια στον -ευρισκόμενο εντός κόλπου- φύλακα του μοναστηριού κι εκείνος κανόνιζε στη συνέχεια τη διανομή τους στο Μιλάνο!

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την εξάρθρωση της σπείρας, κατασχέθηκαν 80 κιλά κοκαΐνης και έγιναν 33 συλλήψεις, την ίδια ώρα που οι μοναχές του μοναστηριού δήλωναν έκπληκτες από την… αμαρτωλή δραστηριότητα του φύλακα!

Πηγή: sport-fm.gr

Επικοινωνία : facebook profile... ή tsigouinos@gmail.com