Αποσύρεται το καταραμένο νούμερο κινητού

Σάββατο, 29 Μαΐου 2010


Σύμφωνα με τους Κινέζους, ο αριθμός 8 είναι πολύ τυχερός και συμβολίζει μεταξύ άλλων τη δυνατότητα για ανάπτυξη σε πολλά επίπεδα. Ωστόσο, η Βουλγαρία μάλλον έχει αντίθετη άποψη, αν λάβει κανείς υπ' όψιν τα όσα γίνονται εκεί με τα οχτάρια.Πριν από 10 περίπου χρόνια, ο CEO της Mobitel Βουλγαρίας πήρε ένα κινητό με τον αριθμό 0888-888-888. Πέθανε λίγους μήνες μετά από καρκίνο. Κανείς δε σκέφτηκε τότε ότι το ατυχές συμβάν σχετίζεται με το κινητό του. Η συνέχεια, όμως, ήταν αν μη τι άλλο αλλόκοτη.

Λίγο καιρό μετά, τον αριθμό πήρε ένας τύπος ονόματι Konstantin Dimitrov. Όπως αποδείχθηκε, επρόκειτο για νονό της νύχτας και κατέληξε δολοφονημένος στην Ολλανδία.

Επόμενος "τυχερός" κάτοχος του αριθμού ήταν κάποιος Konstantin Dishliev (δεύτερος Konstantin στη σειρά). Ούτε αυτός ήταν πολύ καλό παιδί, καθώς έγινε γνωστό ότι διακινούσε κοκαΐνη. Δολοφονήθηκε έξω από εστιατόριο στη Σόφια.

Τελικά, η Mobitel είδε κι απόειδε και τελικά απέσυρε από την κυκλοφορία το καταραμένο 0888-888-888. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τηλέφωνο και να ρωτήσουμε αν θα επανέλθει, αλλά καλύτερα να περιμένουμε λίγους μήνες και να τους πάρουμε στις 8/8, κατά τις 8:08 το πρωί.

Πηγή: CNET

Επικοινωνία : facebook profile... ή tsigouinos@gmail.com