Επίθεση οπαδού σε διαιτητή στην Αργεντινή

Τρίτη 25 Μαΐου 2010


Σκηνές χάους στην εκτυλίχθηκαν στην Αργεντινή, αμέσως μετά το τέλος του πρώτου αγώνα της Santamarina με την C.A.I για τα μπαράζ ανόδου στην δεύτερη κατηγορία.

Το παιχνίδι είχε τελειώσει 2-2, όμως η ισοφάριση των φιλοξενούμενων στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ζόρζε Πινέϊρο είχε ανάψει τα... αίματα για τα καλά, τόσο στις εξέδρες, όσο και στον αγωνιστικό χώρο. Η αστυνομία με το σφύριγμα της λήξης περικύκλωσε τον διαιτητή, Πάμπλο Ντίαζ και τους συναδέλφους του, όμως ένας οπαδός της Santamarina κατάφερε να σπάσει τον κλοιό και να χτυπήσει τον άρχοντα της αναμέτρησης, ο οποίος με τη σειρά του, τον κυνήγησε και ανταπέδωσε.

Τι να πει και ο Μπάκας που δεν πρόλαβα να ρίξει ούτε μια....

Οι αρχές μπορεί να τον συνέλαβαν αμέσως, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει. Αρκετοί πήδηξαν τα κιγκλιδώματα και προσπάθησαν και να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα οι αστυνομικές δυνάμεις να μην ξέρουν που να πρωτοεπέμβουν. Αμέσως οδήγησαν τον Πάμπλο Ντίαζ γρήγορα προς τα αποδυτήρια, προκειμένου να μην υπάρξει συνέχεια στα επεισόδια.

Για την ιστορία, η C.A.I προηγήθηκε με τον Μάουρο Βιγιέγκας, όμως 6 λεπτά αργότερα η Santamarina ισοφάρισε με την Νάχουελ Σάντος και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Εμάνουελ Χιμένεθ. Το γκολ του Ζόρζε Πινέιρο όμως στις καθυστερήσεις έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν το παιχνίδι της Κυριακής στην έδρα τους.




Πηγή: contra.gr

Επικοινωνία : facebook profile... ή tsigouinos@gmail.com