Συγγνώμη... γκρεμίσαμε το σπίτι σας

Τρίτη 25 Μαΐου 2010


Απίστευτο ήταν το θέαμα που αντίκρυσε ένας αμερικανός κάτοικος της πολιτείας του Τενεσί: Επιστρέφοντας από τη δουλειά του βρήκε το σπίτι του κατεδαφισμένο!

Ρωτώντας τους εργάτες που βρήκε στο χώρο, τους ρώτησε: "τι έγινε, γκρεμίσατε το σπίτι μου;". Η απάντηση ήταν: "ναι, γκρεμίσαμε το σπίτι σας".

Βέβαια, το σπίτι δεν ήταν αυθαίρετο, κι αυτό ακριβώς προβλημάτισε τον ιδιοκτήτη. Όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, το συνεργείο έκανε λάθος σε μια στροφή, καθώς πήγαινε προς το σπίτι που έπρεπε να κατεδαφιστεί. Η λάθος αυτή στροφή είχε ως αποτέλεσμα να γκρεμιστεί το λάθος σπίτι...

Ο υπεύθυνος της εταιρίας που έστειλε το συνεργείο δήλωσε ότι είναι πολιτική της εταιρίας να τηλεφωνούν τα συνεργεία στους ιδιοκτήτες πριν προχωρήσουν στην κατεδάφιση και να βεβαιώνονται για το ότι πρόκειται για το σωστό σπίτι.

Πράγμα που μάλλον δεν έγινε στην περίπτωση αυτή.

Στη συνέχεια προσπάθησε να μειώσει το μέγεθος της ζημιάς, ισχυριζόμενος ότι το σπίτι είχε ήδη αρκετές ζημιές αλλά και ότι δεν έχει καταστραφεί εντελώς. Για το λόγο αυτό ήταν πρόθυμος να δώσει ως αποζημίωση 7.000 δολλάρια.

Φυσικά, ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να δεχτεί ότι έχουν έτσι τα πράγματα και ότι οι ζημιές στο σπίτι είναι τέτοιες που δεν μπορούν να επιδιορθωθούν...

Επικοινωνία : facebook profile... ή tsigouinos@gmail.com