Ούρα σε φαγητό...

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010


Από τη διερεύνηση των ισχυρισμών ενός υπαλλήλου, βρέθηκε ότι τα φαγητά γνωστής εταιρείας φαστ φουντ των ΗΠΑ ήταν μολυσμένα.

Η μόλυνση αφορούσε ένα συγκεκριμένο κατάστημα στη Νέα Υόρκη. Ανάμεσα στις διαφόρων ειδών "τροποποιήσεις" των τροφίμων συγκαταλέγεται και η ούρηση σ' αυτά!

19 υπάλληλοι απολύθηκαν από το κατάστημα της εταιρείας, όταν ένας υπάλληλος, δεν μπορούσε πλέον να κοιμηθεί γνωρίζοντας αυτά που συνέβαιναν στο κατάστημα.

Συγκεκριμένα, οι υπάλληλοι είχαν ξεκινήσει με το να φτύνουν στα φαγητά, στη συνέχεια, όμως προχώρησαν και στην προσθήκη ούρων τους! Αυτό ήταν αρκετό για να μην αντέξει άλλο ο υπάλληλος, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το μυστικό των υπαλλήλων του καταστήματος...

Μάλιστα, αρκετοί πελάτες παραπονέθηκαν για γαστρεντερικά προβλήματα, τα οποία έμοιαζαν με εκείνα της τροφικής δηλητηρίασης.

Στο παρελθόν ένας υπάλληλος είχε καταδικαστεί γιατί βρέθηκε ότι τροποποίησε φαγητό προσθέτοντάς του διαλυτικό γράσου. Τότε, ένας ακόμη υπάλληλος ομολόγησε ότι ευθυνόταν για τροποποίηση φαγητού.

Από την πλευρά των πελατών, υπέβαλλε μήνυση στην εταιρεία ο αντιπρόσωπος του σερίφη, ο οποίος ήταν ένας από εκείνους που υπέφεραν από τα δυσάρεστα συμπτώματα μετά την κατανάλωση φαγητού από το κατάστημα.

Η υπόθεση πρόκειται να εκδικαστεί σύντομα, ωστόσο απασχολεί έντονα τους δικηγόρους η ανεύρεση επαρκών στοιχείων. Έως τώρα, η όλη υπόθεση βασίζεται στους ισχυρισμούς των ίδιων των υπαλλήλων που απολύθηκαν. Σύμφωνα μ' αυτούς, στο κατάστημα ήταν ανύπαρκτη η επίβλεψη και η τροποποίηση των φαγητών πολύ συχνή.

Κάποιοι από τους υπάλληλους δήλωσαν ότι περίπου 100 σάντουιτς
ψήθηκαν αφού πρώτα είχαν ουρήσει σ' αυτά κάποιοι υπάλληλοι.

Τουλάχιστον ένας υπάλληλος είδε κάποιον άλλο να φτύνει επάνω σε σάντουιτς που στη συνέχεια δόθηκε σε πελάτη. Τρεις υπεύθυνοι του καταστήματος επιβεβαίωσαν την ανεπάρκεια της επίβλεψης και μάλιστα ένας από αυτούς είχε απολυθεί λόγω περικοπών...


Επικοινωνία : facebook profile... ή tsigouinos@gmail.com