Πόσο κάνει ένας οργασμός;

Σάββατο 29 Μαΐου 2010


Περίπου 13.500 ευρώ. Αυτή είναι η τιμή της Οργασμο-μηχανής, μιας μηχανής που είναι σε θέση να προκαλέσει οργασμό εξ αποστάσεως, με τηλεκοντρόλ (όπως της τηλεόρασης).










Ο εφευρέτης της μηχανής πιστεύει ότι όταν μια γυναίκα δοκιμάσει τη συσκευή, θα είναι σίγουρα διατεθειμένη να δώσει το ποσό αυτό, που άλλοι δίνουν σε ινστιτούτα ομορφιάς και σε πλαστικές εγχειρήσεις.

Η συσκευή έχει το μέγεθος ενός βηματοδότη και τοποθετείται μόνιμα στην πλάτη, μεταδίδοντας, όταν χρησιμοποιείται, ηλεκτρικούς παλμούς στη σπονδυλική στήλη.

Εάν σκεφτεί κανείς ότι ένα 32% των γυναικών δεν έχουν οργασμό, η συσκευή αναμένεται να έχει μεγάλη απήχηση στο γυναικείο πληθυσμό.

Όπως όλες οι μεγάλες εφευρέσεις, η δράση του ανακαλύφθηκε τυχαία, όταν ο εφευρέτης χρησιμοποίησε μια παρόμοια συσκευή για τη αντιμετώπιση των πόνων της πλάτης.

Η γυναίκα-ασθενής άρχισε να φωνάζει από ευχαρίστηση όταν ηλεκτρικοί παλμοί διοχετεύονταν στην πλάτη της.

Το κόστος της συσκευής ίσως είναι αρχικά αποτρεπτικό για τις περισσότερες γυναίκες. Όμως, πάντα έτσι συμβαίνει: όσα δεν μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας (ή με παρέα), τα πληρώνουμε πολύ ακριβότερα...

Αυτά που βλέπαμε πριν από καμιά 10ετία στις "τσόντες" στο Alter, πλέον η επιστήμη το κάνει πραγματικότητα...


Επικοινωνία : facebook profile... ή tsigouinos@gmail.com