Τα περίεργα του Μουντιάλ...

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010


Το Μουντιάλ πλησιάζει και τα περίεργα δεν άργησαν να φανούν.

Περίεργες απαιτήσεις των ομάδων, είτε για την άνεσή τους, είτε για γούρι, είτε γιατί έτσι απλά είναι ιδιότροποι, έκαναν την εμφάνισή τους.




Να ξεκινήσουμε με τους Πορτογάλους οι οποίοι ζήτησαν δύο σεφ που θα τους ακολουθούν παντού, ακόμα και στο πούλμαν. (Λογικό. Αν το καϊμένο το παιδί ο Ρονάλντο πεινάσει την στιγμή που θα είναι στο πούλμαν, να υπάρχουν δύο σεφ να του κάνουν κανένα αυγουλάκι να το ρουφήξει.)


Οι Μεξικανοί ζήτησαν να έχουν διαρκώς μαζί τους έναν παπά. (Ακόμα και την ώρα του αγώνα. Θα παίζουν με 11 παίχτες και ένα παπά. Μόνο έτσι σώζονται από την φετινή ομάδα που θα παρουσιάσει η Εθνική του Μεξικό.)


Οι Βραζιλιάνοι να έχουν πάντα την πισίνα τους σε θερμοκρασία 32 βαθμών Κελσίου ακριβώς. (Φήμες λένε ότι αν η πισίνα έχει 31 βαθμούς, η ομάδα του Ντούνκα θα αποχωρήσει από την διοργάνωση.)


Το καλύτερο όλων βέβαια, έρχεται από την Αργεντινή και από έναν άνθρωπο που έχει μάθει από τότε που έπαιζε μπάλα, μέχρι και σήμερα, να ξεχωρίζει είτε για τις εμφανίσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είτε για την εξωγηπεδική του ζωή.


Φυσικά ο λόγος για τον μεγάλο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, όπου απαίτησε την τοποθέτηση της καλύτερης και ακριβότερης λεκάνης στο μπάνιο της σουίτας που θα τον φιλοξενήσει, η οποία μάλιστα θα πρέπει να είναι και θερμαινόμενη


Μετά απ’ όλα αυτά, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να ξηλώσουν σχεδόν όλο το μπάνιο για να ικανοποιήσουν τον προπονητή της εθνικής Αργεντινής, ο οποίος είδε ένα ακόμα αίτημα του, που αφορούσε την παραμονή της ομάδας του στη Ν. Αφρική, να ικανοποιείται.


Τα προηγούμενα αφορούσαν ζητήματα, όπως έξι playstation, το βάψιμο όλων των δωματίων σε άσπρο χρώμα και τη συνοδεία του καθημερινού γεύματος από 14 διαφορετικές σαλάτες.





Τουλάχιστον αυτός είναι ο Θεός και μπορεί να ζητήσει ότι θέλει

"Μαραντόνα γεννηθήτω το θέλημά σου"








Επικοινωνία :
facebook profile... ή tsigouinos@gmail.com